Nejnovější recenze ze sekce Hry na Nintendo Switch
- studio Ghibli forever!
- skvělý příběh, ručně kreslené, ost
- necenzurovaná verze hry (narozdíl od playstation verze)
- krásně nakreslená
- chytré puzzle
- soundtrack
- vtip
- chytlavá hratelnost
- překrásná pixelart grafika
- soundtrack
Velmi příjemná ne-hloupá hra, která vás dobře naladí svým odlehčeným tónem (a adiktivním loopem - jedna z těch "ještě jeden cyklus").
- Pěkný příběh, hezké grafické provedení
- Nový zajímavý způsob hratelnosti
- Pěknej novej vzhled. Něco mezi plným 3D světem Shield/Sword a mezi klasickými starými Pokemon hrami.
- Můžete mít svý Pokemony venku a běhají/lítají za vámi
- Občasný vizuální bugy hlavně při bojích
- Levelování během hry je trochu divný. O některej odznak bojuju s Pokemony na mnohem nižším levelu, o některej zase na mnohem vyšším, což způsobuje, že se musim vracet a chytat Pokemony...
Nový způsob chytání Pokemonů je zajímavá změna. Hodně lidem se to nelíbilo, ale mě to přijde jako dobrej pokus o něco novýho. Možná kombinace klasickýho boje s takovýmto chytáním by byla ideální... ale ještě jsem nehrál Arceus a Scarlet, tak nevím, jak to udělali v budoucnu.
- Suprovej remake hry, se kterou sem strávil stovky hodin na NDS
- Krásná vylepšená grafika, která stále zůstává ve starym stylu
- Několik vylepšení, který byly v Pokemon Platinum, opravdu mohli přidat do tohoto remaku
Velmi povedený remake, který je opravdu dělaný pro lidi, co si chtějí ten příběh zažít znovu s hezčí grafikou a vylepšenou hratelností. Nečekejte od toho hru ve stylu Shield/Sword a jejich pěknou 3D grafiku. Tohle je opravdu dělaný pro starý fanoušky ve starým stylu, což mě naprosto vyhovuje. Hodně lidí na YT to hejtuje, ale mě tahle hra dala, přesně, co sem od ní chtěl.
- možnost si to zahrát na konzoli další generace
- Pikmini (:
- lehce starší grafika
Super grafika a dobrá hra
Ok
- Spokojenost
Hra na Nintendo switch snowrunner je dobrá hra je v České jazyce pěkné propracovaná grafika hodně konfiguraci kol a nastav na nákladní vozidla a terénní auta
- Nejlepší letecký simulátor.
- Konečně i na nintendo
- Baví mě
10 z 10 hra
- velké autíčko
- pro fanoušky Mario Kart nutnost
- můžete si udělat vlastní trasy v obýváku
- jednoduché sestavení, jednoduché na používání
- slabá výdrž baterie
- když chcete hrát local multiplayer, potřebujete nejen další auto, ale i Switch
hra hodně dobrá a dobrá grafika libí se mi auta a nákladní auta hodně nástrojů
- Seperrt
- Super
Jak popsat hru na Nintendo!?
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »