Nejnovější recenze ze sekce Hry na Nintendo Switch
český dabing
pro dlouhé chvíle
Ring Fit Adventure
Přidáno: 15. března 2024
(naposledy upraveno 15. března 2024)
Zakoupeno v Electro World
- Super fit
Super
Kupováno synovi k svátku. Se hrou je velice spokojen.
Nejlepší hra na světě
- DLC v ceně
- více optimalizované než klasická "nedopečená" verze
- Hru znam uz z GBA, klasika. Super. Jeste by to chtelo tu stejnou hru z 3ds a hlavne Yoshis Wooly world z Wii
KLASIKA !!! CRYPTO 137 je ten největší masér který na naší planetu přiletěl.. Hlášky a vůbec celá atmosféra studené války ( pro ty hloupější USA - RUSKO ) je naprosto Super. Škoda že to není v češtině ( myslím že máme super dabing a že by to bylo pro spousty hráčů velké lákadlo
Pokud máte rádi temné věci a komiks.. tak toto je právě pro Vás. Super zpracování a opravdu spousta oddechové zábavy
Není co dodat.. BOMBA
Toto byla jediná věc která mě opravdu mrzela. Když jsem hru objednával radši jsem se 2krat podíval jestli to není pouze kód ( nikde nic nebylo napsáno / v popisku a tak jsem objednal ( jsem sběratel, takže mi jde o to mít hry fyzicky ). A přišla prázdná krabička jen s kódem . Tak to mě opravdu dost mrzelo. Jinak musím říci že s Obchodem jsem jinak Moc spokojený. Vše dojde v čase který deklarují
Jsem sběratel.. takže mám rád když mám hry i fyzicky.. Obal, Přebal atd. Samozřejmě mám rád sci-fi a temné fantasy takže toto je přesně můj šálek kávy
Koupil jsem si rozšíření do hry, zadal jsem PIN na konzoli Nintendo a ihned se mi vše aktivovalo ve hře, rychlé a spokojenost se vším.
Dobrá ovladatelnost i pro ty nejmenší.
Zabaví celou rodinu.
Syn je nadšený.
- super
- Neskutečná konzole s inovativní hratelnosti.
- Zelda to je naprostá povinnost - takové hry konzole prodávají ❤️
- Přenosná konzole
- Možnost hrát na TV
- OLED
- Skvělá cena
- Joy-Cony, příjemné překvapeni
Nic.
Chytlavé, přehledné, na ovládání jednoduché a obtížnost tak akorát pro hraní i s malým dítětem.
DOBRY DEN TU HRU JSEM JEŠTĚ NESKOUŠEL ALE DĚKUJU VAM ZA NI
- Zábavnou formou tě donutí hýbat celým telem :-)
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »