Nejnovější recenze ze sekce Hry na Nintendo Switch
- super
- super grafika
- srozumitelné
- moc fajn
- MUsím fifa 2018 je dobraá.
- Naráhl 30h nejdelší co můžu baví prostě
- Hrál českou nahráno 80 hodin to fifa kazí
- Absence české ligky hratelná 50 prekonáva mass effect3 vyvojářu česká uprutně chybí)
Dcera nadšená
- Všechny 3 hry v jednom
- Vyžaduje download
- Asi jediná hra na motiv Pokémon, kterou můžou a zvládnou hrát děti mladší šesti let
- Možnost hry ve dvou aneb dvě zabavené děti naráz :)
Koupena pro neteř.
- Hezky barevná hra na odreagování
- Intuitivní ovládání
- Rozmanitý a propracovaný herní svět
- Když mám Nintendo switch v docku a hraji přes TV,tak se déle načítají další scény.
- ok
- ok
- Super RPG ve stylu původního Fallout
- Na nintendu běží skvěle
- Velmi dobře citelný text
- Zábava na mnoho hodin
- Skvělá hra
- Pohádková, ale i trochu cynická
- Střední obtížnost, skákačka
- Variabilní úrovně
- Různé pomůcky, které hráč průběžně získává
- Technicky slušný port hry
- Dostanete, co hra slibuje
- Kamera umí pozlobit, ale není to zásadní problém
- Kooperační hra dvou hráčů neumožňuje rozdělit obrazovku
- Absence češtiny
- Občas se umí hra zakuckat, není to zásadní
- Nemá produkční hodnoty AAA hry (mnohým hráčům nijak nevadí)
Jde o milou skákačku s mimozemskou dívkou v hlavní roli. Vzhledem i příběhem je hra zcela zjevně zaměřená spíše na děti, ale díky takřka všudypřítomnému cynismu - který mladší hráči nejspíš nezaregistrují - dokáže oslovit prakticky nezávisle na věku. Spíše jde o to, zda člověku daný styl vyhovuje, což lze poznat ze snímků ze hry.
Z příběhu nelze očekávat nějaký složitý vývoj postav, nebo velké zvraty - k obojímu dojde, ale v relativně malé míře při srovnání s příběhově zaměřenými díly. Je to pohádka, ne epické drama. Jenom je potřeba upozornit, že jedna úroveň je výjimečně docela hororová.
To hlavní je ale samotná hratelnost. Hra nijak výrazně nezdržuje dlouhými scénami, jde přímo k věci a svědčí ji to. Ovládá se slušně, design je variabilní - každá skupina úrovní má vlastní přístup a téma jak vizuální, příběhové, tak i k tomu, jak se hraje. Typická bolístka 3D skákaček - kamera - i zde umí pozlobit; není to nic dramatického, ale sem-tam někdy ujede. Větší důraz je kladen na prozkoumávání prostředí, překonávání překážek a hledání cesty. Souboje, ač přítomné, netvoří hlavní náplň, s výjimkou závěrečných speciálních nepřátel (bossů) na konci skupiny úrovní.
Produkční hodnoty nejsou nijak zvlášť vysoké, takže nelze očekávat rozlohu a grafickou kvalitu srovnatelnou např. s nejnovějším Ratchet and Clank na PS4. Prostředí je více komorní a většinou neprotahuje hráče stále novými lokacemi, spíše dá k dispozici určitý prostor k prozkoumávání.
Je podporován i kooperační mód ve dvou - každý hráč ovládá jednu postavu (Hat Kid a Bow Kid) a společně mohou procházet hrou. Neměl jsem možnost s někým zahrát, takže tuto oblast nemohu moc hodnotit. Z malých experimentů ale vypadá, že kamera upřednostňuje jednu z postav, takže je potřeba určitá ohleduplnost mezi hráči - není podporováno rozdělení obrazovky. Lze využít jeden Joy-Con k ovládání jedné postavy, ale není to tak pohodlné, jako plnohodnotný pár.
Technicky hra na Nintendo Switchi funguje a vypadá dobře a stabilně. Ve složitějších scénách má tendenci se trošku zakuckat, ale nejedná se o nic dramatického. Dobře odvedený port.
Komu hru doporučit - komukoliv, kdo má rád skákačky střední obtížnosti (ani moc těžká, ani moc jednoduchá) a líbí se mu zvolený spíše pohádkový styl, místy okořeněný cynismem. Hra neobsahuje češtinu, takže bohužel mladší hráči z příběhu a instrukcí toho moc mít nebudou, ale na druhou stranu je docela expresivní i vizuálně, takže nejde o nepřekonatelnou překážku.
Všem doporučuji.
Všem doporučuji.
Prisla mi zakladni verze misto kupovane D1 Edition,tudis nespokojenost,stava se to skoro vsude a porad,absolutni neznalost produktu a kazdej si posila co chce a jak chce...
Stará dobrá klasika v grafickém remasteru. Zde není co již psát, hodnocení 10/10
- Odreagování
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »