Nejnovější recenze ze sekce Hry na Nintendo Switch
- fyzika
- rychlé načítání
- grafika je slabší
- složitější ovládání
Hra mě hned chytla, hratelnost je skvělá, fyzika působí hodně reálně.
Grafika je hodně slabá, ale to se dalo čekat. Počet fps se asi nemění, ale kvalita ano a občas je to všechno docela dost rozmazané, ale na hratelnosti to ve finále neubírá.
Co mi trošku vadí je zatáčení pomocí joysticku při přípravě na ollie - stačí lehce zatočit nahoru při poslední úpravu směru a postavička vyskočí dřív, než byste chtěli. K tomu je určené ovládání brzda/plyn (ZL/ZR), na což nejsem zvyklý a asi si nechci zvykat.
Tutoriál je docela dlouhý a místy poměrně složitý, ale je to simulátor, takže se vyplatí ho nepřeskočit.
Všechno se ale načítá docela rychle.
Mládě je nadšené, hra mu dává zabrat.
- Moje srdcovka,dohráno na Xboxu .
Návykové.
- Grafika a příběh .
- Výhoda
- Délka
- Grafika
- Možnosti
- Nevím
Děti zabaví na opravdu hodně dlouho. Grafika je krásná. Kupa možností. Spousta "panáčků". Rozvíjí logiku i jemnou motoriku. Klasická Lego gamesa, nás kterou se děti těší a je pro ně krásným zpestřením nejen zimních dnů.
- indie vývojář
- zvlášť tlačítko na "zahoukání"
- v balení jsou nějaké malé bonusy, jako mapka a nálepka
Boží hra co se týče hratelnosti, grafiky, ovládání, zvuků, příběhu..všeho.
Některé úkoly jsou docela výzva, než na to přijdete a tak určitě nebudete mít za hodinu odehráno, i když těch levelů tam není úplně moc. Ale často jsou ty složitější úkoly dobrovolné na splnění.
Dodáno v polském jazyce a přitom v popisku u produktu byl uveden jazyk anglický.
Zboží bylo dodáno sice s jednodenní spožděním ale e-shop poslal omluvu se slevovým kuponem.
čekala jsem lepší výběr písniček, jsem spíše zklamaná, výběr ve 2022 se nám líbí mnohem víc.
- skvělé puzzle
- hodně zajímavý příběh
- na Switchi je strašně dlouhé načítání
ve hře hodněkrát umřete a v reálu skoro taky, protože to načítání je tak hrozně pomalé, že to úplně kazí celý dojem ze hry ..
pouze kód ke stažení, takže krabičku vlastně můžete pak vyhodit a hra za to vlastně vůbec nestojí, na switchi se to nehraje dobře
na Switch to není úplně dobrá hra
super hra, hromada map
Chocobo GP
Přidáno: 22. února 2023
(naposledy upraveno 22. února 2023)
Zakoupeno v CZC by Allegro
- Super hra
- "jakože" openworld
- grafika
- přihlouplá hra
Tuhle hru jsem koupil dceři, protože chtěla něco se "soníkem". Tahle hra byla nejmenší zlo. Ale vážně: grafika je doslova odporná. Pokud nemusíte, nekupujte. Jsou hezčí a lepší hry na switch. Sám bych hru nekoupil, ani mě nebaví hrát. Pro malé dítě možná sranda... modrý ježek hopsá a běhá. Za ty peníze zoufalá hra.
dcera je spokojená, co víc si přát.
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »